Verzekeringen voor particulieren en ondernemers

ABC Consulting zorgt er voor dat u goed bent verzekerd maar niet bent over verzekerd waardoor u teveel betaald.

Waarom verzekeren

Financieel risico. Voor bepaalde zaken moet u zich nu eenmaal verzekeren. Natuurlijk zorgt die zekerheid ook voor een lekker gevoel. Aan de andere kant hoopt u een verzekering nooit te hoeven gebruiken. Of het nu gaat om bedrijfsmatige- of particuliere risico’s, ABC Consulting heeft de kennis en ervaring in huis om u van een gedegen advies te voorzien. Daarnaast bieden we u concurrerende premies en hebben we mogelijkheden uw verzekeringen onder te brengen in één pakket, waardoor u gebruik kunt maken van vele pakketvoordelen.

Wat houdt het verzekeren in?

Een verzekering wordt afgesloten om risico’s af te dekken die u niet zelf wilt of kunt dragen. U gaat de verplichting aan om periodiek een premie te betalen, de verzekeraar keert uit in het geval de verzekerde gebeurtenis zich voor doet.

Waarom moet iedereen verzekerd zijn?

In onze samenleving kunnen wij niet zonder verzekeringen. Bij bijvoorbeeld het opbranden van ons huis zijn wij niet in staat om uit eigen middelen het huis te herbouwen. Zonder het verzekeren zou het niet mogelijk zijn om een huis te kopen of een medische behandeling te ondergaan in het ziekenhuis.

 

Kies de beste verzekeringen tegen de laagste prijs

Bij het verzekeren is het een kwestie van prijs en kwaliteit vergelijken. U kunt online zeer goedkoop verzekeringen afsluiten, maar past de verzekering goed bij uw situatie en hanteert de verzekeraar ook goede polisvoorwaarden? Er zitten grote verschillen in het aanbod van de diverse verzekeraars. Kiezen op basis van de te betalen premie is niet verstandig.

Waar letten wij op?

Wij helpen u graag met het afstemmen van uw verzekeringen op uw persoonlijke situatie. Hierbij letten wij goed op de prijs, maar de kwaliteit wordt zeker niet uit het oog verloren.

Neem snel contact op en ervaar het voordeel en de service die ons kantoor u kan bieden! Natuurlijk is ABC Consulting Financiële Diensten aan geen enkele verzekeringsmaatschappij gebonden. Hierdoor kunnen we uit een groot aantal verzekeringsmaatschappijen het beste advies voor u samenstellen.